Anna Brygård

Maria Elnegård

Sara Nord

Anna Hemsida
Mia Hemsida
Sara Hemsida

Anna är ‘färskingen’ i Miss Molly. Hon har gjort allt från show utomlands, på båt, krog, bröllops- och företagsevent till uppdrag som konferencier och underhållningsvärd. Turnerat runt i världen som körsångerska både Abba-tribute och med rockbandet The Night Flight Orchestra. Inom musiken ligger soul, rock och musikalballader henne varmast om hjärtat. Du kan även se Anna på Friskis&Svettis där hon leder skivstång och powerhour.

Maria är Halmstadstjejen som efter dansgymnasiet utbildade sig till musikalartist på PAS i Göteborg. Karriären startade i Örebro på Nöjeskrogen Hjalmar och sedan dess har hon showat på olika scener runt om i världen, från Idré till Thailand. I 10 års tid har sommarens höjdpunkt varit att sjunga i huskören på Gothia Cup Invigningen inför över 50 000 åskådare på Nya Ullevi.

Sara är utbildad musikalartist/dansare vid PAS i Göteborg, och har över 15 år erfarenhet som professionell sångerska och artist inom såväl rock, pop, gospel och soul, blues och jazz. Hon har förutom sina år som solist på scenen i diverse showsammanhang även körat bakom en stor del av sveriges artistelit, både live, vid studioinspelningar och i tv.