Anna Brygård

Maria Elnegård

Anna Hemsida
Mia Hemsida

Anna är ‘färskingen’ i Miss Molly. Hon har gjort allt från show utomlands, på båt, krog, bröllops- och företagsevent till uppdrag som konferencier och underhållningsvärd. Inom musiken ligger soul, rock och musikalballader henne varmast om hjärtat. Du kan även se Anna på Friskis&Svettis där hon leder jympa, skivstång och är gyminstruktör.

Maria är Halmstadstjejen som efter dansgymnasiet utbildade sig till musikalartist på PAS i Göteborg. Karriären startade i Örebro på Nöjeskrogen Hjalmar och sedan dess har hon showat på olika scener runt om i världen, från Idré till Thailand. I 10 års tid har sommarens höjdpunkt varit att sjunga i huskören på Gothia Cup Invigningen inför över 50 000 åskådare på Nya Ullevi.

Jane Johnzon

Sara Nord

Jane Hemsida
Sara Hemsida

Jane började sin karriär som showartist på Vingresors SunWing Resorts runt om i Medelhavsområdet 2007. Dansen har alltid legat henne varmt om hjärtat och det är även Jane som står för koreografin till de olika Miss Molly-showerna. Till vardags arbetar hon som projektledare inom evenemang och älskar annars att resa iväg på olika äventyr.

Sara är utbildad musikalartist/dansare vid PAS i Göteborg, och har över 15 år erfarenhet som professionell sångerska och artist inom såväl rock, pop, gospel och soul, blues och jazz. Hon har förutom sina år som solist på scenen i diverse showsammanhang även körat bakom en stor del av sveriges artistelit, både live, vid studioinspelningar och i tv.